WoPeeH Plastuitje - Staand plassen was nog nooit zo makkelijk!

Vorige Artikel 14 van 27 Volgende
€ 14,99 (inclusief btw)

WoPeeH-pocket is de nieuwste herbruikbare plastuit voor de praktische moderne vrouw! Dit kleine plastuitje voor vrouwen is speciaal ontworpen om zonder je broek te laten zakken staand te plassen. Gemaakt van een stevig kunststof. Alleen te bestellen in de kleur WandelWol-groen.

!Let op: je kunt de pin of de groef beschadigen als je te veel kracht gebruikt bij het openen.

Om je WoPeeH te openen: 
Trek de dop eraf. 
1.trek, 
2.draai en 
3.trek aan de voorkant tot deze volledig is uitgeschoven. 

Hoever moet je je broek laten zakken om te kunnen plassen?    

Om te kunnen plassen met een WoPeeH moet je de bovenkant van je broek en je gulp openmaken zodat je je broek aan de voorkant wat naar beneden kunt duwen. Er moet zoveel ruimte in je broek zijn dat je een pijpje van je slip opzij kunt schuiven en je met enkele vingers onder de WoPeeH het plastuitje tegen je lichaam aan kunt duwen. De uitgang moet dan een beetje naar beneden wijzen. 

Doet een WoPeeH geen pijn bij gebruik?    

Nee, tot nu toe heeft er niemand laten weten dat het gebruik pijnlijk is. De achterkant is juist zo gevormd dat deze zonder een vervelend gevoel kan worden gebruikt om goed af te vegen. Het voordeel van een apparaatje dat van hard plastic is gemaakt is dat je het stevig tegen je aan kunt drukken. Daardoor blijft alles beter droog en hoeft je je broek niet zo ver te laten zakken. Je hoeft immers niet bang te zijn dat het (zoals bij een flexibele plastuit) scheef of dicht wordt gedrukt door je kleding.

Hoe kun je het beste oefenen met je WoPeeH?    

Iedere vrouw kan staand plassen! Maar om er op te vertrouwen dat je het er ook goed vanaf brengt met een plastuitje moeten de meeste vrouwen toch wel even oefenen. 
Het is belangrijk dat je je eerst vertrouwd maakt met het gebruik van WoPeeH-pocket voordat je ermee op stap gaat! 

Vrouwen die WoPeeH voor het eerst gingen gebruiken hebben mij laten weten dat het het prettigste is om eerst in de douche of in het bad te oefenen. Daarna gebruik je hem een paar keer thuis bij het toilet. Als je er eenmaal op durft te vertrouwen dan kun je hem voortaan overal gebruiken. 

Het blijkt bij 9 van de 10 vrouwen goed te werken. Maar bij het testen is jammer genoeg gebleken dat het soms niet goed werkt bij vrouwen met erg grote binnenste schaamlippen. Houd daar dus rekening mee. 

Voor een goede werking is het noodzakelijk dat de invoeropening helemaal tegen de buitenste schaamlippen wordt aangeduwd om lekkage te voorkomen.

Als je een heel grote hoeveelheid tegelijk plast is het mogelijk is dat WoPeeH-pocket als het ware overloopt. Of dit wordt veroorzaakt doordat de invoeropening toch niet helemaal goed kan worden geplaatst en dan dus niet door de huid wordt afgesloten of dat het apparaat echt overloopt is niet met zekerheid zeggen.

Kan je deze plastuit echt gebruiken zonder je broek te laten zakken?    

Ja, je moet wel je gulp en je riem losmaken om wat ruimte te maken maar dan is het geen probleem. 

© 2018 - 2022 De Dames van de WandelWol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel