WandelHout tegen opgezette vingers en handen

Vorige Artikel 16 van 27 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)

•Vermindert vochtophoping

• Bevordert doorbloeding handen

• In balans lopen

• Handig in gebruik

WandelHout

WandelHout is een handig en lichtgewicht tool bij (lange afstands-)wandelingen wanneer klachten ontstaan als opgezette en/of stijve handen en vingers. WandelHout is gemaakt voor de wandelaar die zijn handen en vingers wil bewegen om de doorbloeding op gang te houden zodat vochtophoping vermindert en het wandelen plezieriger doet verlopen. Het gebruik is te vergelijken met het effect van Noords wandelen waarbij de handen en armen in beweging blijven.

Oorzaak  van vochtophoping ligt vermoedelijk in het naar beneden hangen van de armen waardoor de bloedcirculatie naar boven trager verloopt. Met het gebruik van WandelHout blijven de spieren in beweging en zo ook de bloedcirculatie optimaal.

Werking

Door lichtjes in WandelHout te knijpen en de handen te bewegen tijdens het lopen. Bovenlichaam beweegt mee op de tendens van het WandelHout-gebruik zodat het lopen ook ritmischer gaat. Het lichaam gaat hierdoor ook rechterop staan. Gebruik hiervan kan ook vermoeidheid en spierpijn verminderen. De handige aansluitbare koordjes zorgen ervoor dat WandelHout aan de pols blijft hangen wanneer de handen vrij moeten zijn en verlies hiermee tegengaat.

WandelHout wordt geproduceerd in samenwerking met ATC Ommen in Overijssel. ATC staat voor Arbeid Trainings Centrum en is een opleidingscentrum, een bedrijfsmatige leeromgeving waarin het opleiden van leerlingen met kansen op elk niveau centraal staat. Maatschappelijk en verantwoord ondernemen gesteund door de Dames van de WandelWol.

Verkrijgbaar in de koordkleuren: groen, groen/oranje (zoalng de voorraad strekt), oranje (zolang de voorraad strekt) en roze (zolang de voorraad strekt) - wanneer de voorraad niet langer toereikend is wordt groen toegezonden. 

© 2018 - 2022 De Dames van de WandelWol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel